Topmoderne Bilplejecenter

Om Kbh Bilpleje

Det er hos os mirakler sker

 

Kbh Bilpleje har pr. 1/11 2020 Fusioneret med SteamRex

SteamRex er danmarks største udbyder af mobil bilpleje, med mere end 50 biler fordelt over hele landet, og vil sammen med KBH Bilpleje kunne tilbyde et større og mere profesionelt serviceprogram som i kombination med SteamRex smarte digitale løsninger, vil skabe nye interessante løsninger til både SteamRex og Kbh bilplejes kunder.

For kunderne i Kbh bilpleje vil der være nogle få ændringer på kontakt oplysningerne, samt der vil stå Steamrex på fakturaerne.

Vores målsætning er at være et kvalitetsbevidst firma, der kan udføre alle slags opgaver indenfor bilpleje.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Siden firmaet startede i 2005, har vi specialiseret os i professionel bilpleje både til private og til erhvervslivet.

I dag laver vi bla. nye og brugte Person/Varebiler, Udlejningsbiler, Leasingbiler, Specielbiler, Frikørte Taxi, Lastbiler, samt større Forsikrings/Grafitti opgaver.

 

Se vores galleri og lad dig inspirere, der er et udpluk af biler, der har været på besøg.

Dette er kun et lille, repræsentativt udvalg, der viser lidt af vore alsidighed.

Hos Kbh bilpleje sætter vi en ære i at sørge for priser er rimelige og kvaliteten er høj.

Ingen opgave er for lille eller for stor, hverken når vi snakker om vores fantastiske private kunder eller vores trofaste erhvervskunder.

Vi er konstant i rivende udvikling, både med hensyn til service behandlinger og muligheder for vores kunder at finde et værksted tæt på i hovedstadsområdet.